En perill d’extinció

Com heu pogut llegir hi ha molts animals que s’han extingit, però n’hi ha que encara estan vius, i això ho podem canviar. En aquesta pàgina podràs informar-te dels animals que estan en perill d’extinció pel canvi climàtic, i les accions humanes.

El principal motiu pel qual la Phocoena sinus es troba en perill d’extinció és la pesca il·legal o realitzada a través de pràctiques devastadores com és l’ús de xarxes d’arrossegament, en les quals l’espècie queda atrapada.

 

Vaquita (Phocoena sinus) in the Gulf of California, Mexico. Note large triangular dorsal fin, unlike that of other porpoises.

 

Imatge de Phocoena sinus en el seu hàbitat natural

 

 

“Vaquita (Phocoena sinus) in the Gulf of California, Mexico. Note large triangular dorsal fin, unlike that of other porpoises.” by Thomas Jefferson is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

 

Les tortugues també s’estan veient summament afectades, ja que la contaminació de l’aigua està fent que es quedin dins dels plàstics de les llaunes, i últimament de les mascaretes. Per evitar això podem retallar-les de forma que no es puguin quedar encallades dins de cap d’aquestes.

Green Turtle. Hawaii.

Per informar-te de com ajudar a les tortugues pots cercar informació de l’associació C.R.A.M. On parlem en la influència al mar o al cercador de google

 

 

 

Pels animals que són terrestres hem d’intentar, per exemple quan anem a un bosc de no a nan trencant plantes, trepitjant caragols (que és una massacre, però hi ha gent que ho fa) i respectant la natura. I per l’aire, els animals que estan volant i tot això, el que més els hi afecta són les sequeres, ja que no ponen aconseguir ni menjar ni aigua, sense parlar de les poques possibilitats de viure en un bosc, per exemple hi ha moltes aus que avui en dia fan els seus nius als balcons de les cases, i això no és agradable, ni per elles, ni pels humans.

Comments are closed.