Extingits

Hi ha molts animals que s’han extingit per la responsabilitat de la humanitat, això són coses INCANVIABLES, és a dir, que per molt que volem que siguin diferents, ja no podem fer res.

Aquí trobaràs animals que s’han extingit, com per exemple el llop Japonès, que va estar habitant en algunes illes del Japó, però es va extingir per què els humans de la zona els caçaven, per la seva pell, a més que no respectaven la seva àrea del territori.

En Califòrnia era molt comú l’espècie de llagosta Katydid, però en començar a crear més edificis per la zona es va veure tràgicament afectada fins al punt de la seva extinció.

En el lloc on era més comú d’espècie Dodo va començar a estar habitada per humans, aquests van portar diferents animals amb ells, i els animals van atacar/caçar als dodos, aquests van ser sense cap mena de dubte un dels motius de la seva extinció

Llop Japonès                                                     Katydid                                                        Dodo

#3664 Japanese wolf (ニホンオオカミ)She's got katydid eyes.File:Dronte dodo Raphus cucullatus.jpg
“#3664 Japanese wolf (ニホンオオカミ)” by Nemo’s great uncle is licensed under CC BY-NC-SA 2.0
“She’s got katydid eyes.” by gapowell is licensed under CC BY-NC 2.0

A terra i aire s’han extingit molts animals, però per culpa de la contaminació hi ha molts que també ho han fet al mar.

El dofí Yangtsé, s’ha donat per extingit després de fer una cerca de sis setmanes al seu antic hàbitat, i els experts han declarat que per la contaminació del lloc i la pressió humana no ho han pogut resistir, acabant així amb una altra espècie.

baiji Lipotes vexillifer
“baiji Lipotes vexillifer” by Thomas Jefferson is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Els humans estem influenciant per tots llocs, i això fa que molts animals s’estiguin extingits, si voleu saber com podem parar això heu de posar en pràctica fer contribucions pel medi ambient. També us podeu informar dels animals que en aquest moment estan en perill d’extinció.

Comments are closed.