La Covid-19 al món

La Covid-19 al món, ha afectat molt a les persones, sigui per morts de familiars o problemes psicològics.  Però la quarantena ha sigut molt bona per al medi ambient, ja que no hem utilitzat cotxes, avions, etc.

El coronavirus a estat contaminant tant a l’ecosistema com als animals, ja que amb els guants  i les mascaretes els mars s’estan contaminant moltíssim, a més no només els mars, sinó que els boscos estan plens de brutícies, i les aus tenen un greu problema,  ja que  amb les gomes de les mascaretes, se l’hi envolten a les potes i es queden atrapades.

Però després de tot això sí que té una part bona que és la quarantena, la  quarantena ha afectat positivament, ja que l’ecosistema l’hi ha donat temps a netejar-se, i els animals han estat més tranquils per què nosaltres hem estat tancats a casa, durant molts dies.

Si en tres mesos el món s’ha descontaminat d’una forma molt ràpida, imagineu-vos una quarantena d’un any, el planeta es tornaria a millorar, i l’escalfament global disminuiria i aconseguiríem un estat d’atmosfera millor.

MERS Coronavirus Particle

“MERS Coronavirus Particle” by NIAID is licensed under CC BY 2.0

Comments are closed.